TRAVELAWAY

REISCOACH

IK HELP JE BIJ JOUW PERSOONLIJK REISADVIES

Hallo Reiziger, 

Wat tof dat jij plannen hebt om een mooie reis te gaan maken. Je bent op zoek naar avontuur of ontspanning, wil graag nieuwe plekken ontdekken of misschien wel een nieuwe taal leren. Zomaar een greep uit de ontelbare redenen om de wereld te gaan ontdekken.  

Maar hoe nu verder? Door de vele mogelijkheden zie je soms door de bomen het bos niet meer. Of misschien heb je er simpelweg geen zin of tijd voor? Een bestemming vinden is nog maar het begin! Want wat is er allemaal te beleven, waar kun je overnachten, wat zijn de kosten en ga zo maar door. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om uren rond te speuren op het internet en 100 verschillende blogs te lezen. Maar wat als ik je zeg dat het ook makkelijker kan!

 

Ik help je met jouw persoonlijk reisadvies! Als reiscoach help ik jou graag op weg, en zoek ik alles voor je uit. Vervolgens zet ik alle mogelijkheden gebundeld voor jou op papier. Je kunt dan gemakkelijk via de linkjes in mijn voorstel de boekingen voltooien. Hoe makkelijk kan het zijn? Dan kun jij je lekker bezighouden met de voorpret, laat het uitzoekwerk maar aan mij over.

Naast het maken van een persoonlijk reisadvies kan ik je ook op weg helpen met de voorbereidingen voor een wereldreis of het organiseren van jouw tussenjaar/sabbatical. Ik kan je helpen met het uitzoekwerk omtrent een workingholidayvisum, vrijwilligerswerk of iets heel anders waar JIJ graag mee geholpen wil worden.

Meer weten over mij? Kijk dan al eens rond op mijn blog

Liefs, 
Jouw reiscoach Eefje,

WAAROM EEN PERSOONLIJK REISADVIES?

HOE WERKT HET?

WAAROM EEN REISCOACH 

Je vraagt je misschien af, waarom een reiscoach inschakelen als je ook via een reisorganisatie alles kan laten boeken? Omdat…

 • Ik een persoonlijk én op maat gemaakt advies kan geven, in plaats van een standaard reisroute.
 • Ik jou meerdere opties bied op het gebied van accommodaties, vluchten en activiteiten.
 • Je flexibeler bent in het maken van wijzigingen in jouw reis. Aangezien je zelf de boekingen maakt voor de hotels, kun je deze ook altijd zelf wijzigen als je ergens een nachtje langer of korter wil blijven. 
 • Je persoonlijk advies krijgt van een medereisliefhebber met meer dan 10 jaar reiservaring.
 • Er rekening wordt gehouden met jouw persoonlijke budget.
 • Controle over jouw reis!

WAT KAN IK JOU BIEDEN ALS REISCOACH

 • Een zorgeloze reis.
 • Al het uitzoekwerk wordt voor jou gedaan.
 • Uitgebreid reisadvies.
 • Reizen die passen bij jouw wensen.
 • Tips waar je écht iets aan hebt.

PAKKETTEN

RONDREIS

STEDENTRIP

1 op 1 Coaching

LOSSE ADVIEZEN

GRATIS INSPIRATIEGESPREK

Weet jij nog niet helemaal wat jouw plan is en heb je de behoefte hier eens over te brainstormen? Vraag dan een gratis inspiratiegesprek aan van +/- 20 minuten. Tijdens dit gesprek kunnen we jouw plannen bespreken en kijken hoe ik jouw kan helpen met jouw plannen. Mocht je een goed gevoel over houden aan dit gesprek, dan ga ik graag voor jou aan de slag! 

GOED OM TE WETEN

* Boeken doe je zelf via de bijgevoegde linkjes in jouw reisplan.

* Jouw reisplan kan affiliate links bevatten, dat wil zeggen dat Travelaway een kleine commissie ontvangt voor het boeken via deze linkjes. Het kost jou niets extra’s!

* Je boekt bij externe bedrijven.

* Travelaway is geen reisorganisatie en is ook niet verbonden aan een reisorganisatie.

* Het reisadvies van Travelaway is gebaseerd op eigen ervaring & kennis.

* Prijzen zijn inclusief BTW.

* Voor het gebruiken van de diensten van Travelaway gelden de algemene voorwaarden reiscoach & algemene voorwaarden.