Travelaway

OVER MIJ

Even voorstellen...

Hi! Ik ben Eefje, 31 jaar ‘jong’ & het gezicht achter Travelaway!

 

Van kleins af aan heb ik al een grote interesse in reizen! Echter veel verder dan de jaarlijkse vakanties naar Frankrijk, Italië of Spanje kwam ik niet. Na de middelbare school besloot ik dan ook om Toerisme te gaan studeren en vanuit daar is mijn reisdroom alleen maar groter geworden.

 

Mijn eerste ‘echte’ verre reis was in 2016 en ik was hooked! Reizen is voor mij; vrijheid, ultiem genieten en grenzen verleggen. Want zeg nou eerlijk.. wat is er nu leuker dan jezelf uitdagen, nieuwe plekken ontdekken, activiteiten ondernemen waarvan je dacht dat je het nooit zou doen & eten te proeven waarvan je niet eens wist dat het bestond.

 

Op mijn blog neem ik je graag mee op mijn reizen en deel ik tips, tricks & weetjes over alle bestemmingen. Het doel van mijn blog is om jou net zo enthousiast te maken als ik ben en je op weg te helpen om ook te gaan reizen en alle mooie plekjes op deze prachtige aardbol te gaan ontdekken.

 

*Oh en als je je afvraagt wie die knappe jongen op de foto’s is? Dat is mijn partner in crime / webdesigner /  husband en beste reismaatje Rob!