Travelaway

Sit back en relax en waan jezelf op een tropisch eiland, in de prachtige natuur of genietend van de beste street food. Veel kijk plezier!
Sit back en relax en waan jezelf op een tropisch eiland, in de prachtige natuur of genietend van de beste street food. Veel kijk plezier!

Netflix series & films

Ben jij ook zo toe aan een dosis vitamine reis? Ik wel! En om weer even helemaal in die reissfeer te komen deel ik een aantal netflix series & films die hier perfect voor zijn. Sit back en relax en waan jezelf op een tropisch eiland, in de prachtige natuur of genietend van de beste street food. Veel kijk plezier!

EAT PRAY LOVE

Oké laten we het lijstje beginnen met een echte classic. Tijdens de film Eat Pray love gaat Liz (gespeeld door Julia Roberts) na haar scheiding 1 jaar op reis naar Italië, India & Indonesië om te ontdekken wat ze nu echt wil in het leven. Hebben we hier niet stiekem allemaal wel eens van gedroomd? Geniet van de prachtige beelden en droom even lekker helemaal weg.

STREET FOOD

Houd jij er ook zo van om op reis allemaal lokale gerechtjes te proeven en helemaal op te gaan in de eet cultuur van een land? Dan is de serie Street Food echt iets voor jou! In deze serie ga je op een culinaire ontdekkingsreis over de wereld. Elke aflevering vind plaats in een andere stad en verteld je over de lokale gerechten én de mensen achter de gerechten. Je hebt de keuze uit Street Food Asia of Street Food Latin America.

SOMEBODY FEED PHIL

Nog eentje voor de foodies onder ons. Samen met Philip Rosenthal ga je met Somebody Feed Phil op avontuur in o.a. Hawaii, San Francisco, Singapore, de Mississippi Delta, Rio de Janeiro en vele andere plekken op de wereld. Tijdens zijn avonturen maakt hij vele nieuwe vrienden kennen en leert hij de lokale keuken kennen.

netflix

A LIFE IN OUR PLANET

Deze nieuwe documentaire A life in our planet van Dave Attenborough is er eentje die je moet zien! In deze prachtige documentaire laat hij zien hoe we de wereld kapot aan het maken zijn én verteld hij ons hoe we hier nu nog iets aan kunnen doen. Dat wij eigenlijk de eerste generatie zijn die weten dat we de planeet kapot maken met onze manier van leven maar hoe het nog zo moeilijk blijkt hier iets aan te doen. Kippenvel momentjes gegarandeerd!

netflix

TRAVELS WITH MY FATHER

In de serie Travels with my father gaat Jack Whitehall samen met zijn vader Michael op een reis rond de wereld. Tijdens de reis gaan ze op avontuur en maken ze de meest grappige dingen mee. Een heerlijke serie om lekker weg te kijken zonder te diep na te hoeven denken.

netflix

TALES BY LIGHT

De serie Tales by light heeft 3 seizoenen van 6 afleveringen per seizoen. Je volgt fotografen en filmmakers tijdens hun reizen en hoe ze de meest bijzondere plaatjes vastleggen van dieren, mensen, cultuur & natuur. De beelden zijn echt ontzettend indrukwekkend én aangrijpend. Het laat je wel even nadenken over hoe wij mensen sommige zaken echt wel iets anders moeten gaan aanpakken om deze planeet te beschermen.

Inhoud

Accommodaties

Booking.com

Huurauto's

Sunnycars

Tours

Getyourguide

Regel hier je reis

Wanneer jij een aankoop doet via een van de bijgevoegde links, ontvangt travelaway hier een klein percentage over. Dit kost jou natuurlijk niks extra’s, maar helpt mij wel nieuwe tips te kunnen blijven schrijven!