Travelaway

In dit artikel vertel ik je wat je allemaal kunt doen met de prachtige foto's die je op reis hebt gemaakt.
In dit artikel vertel ik je wat je allemaal kunt doen met de prachtige foto's die je op reis hebt gemaakt.

Een van mijn favoriete bezigheden tijdens het reizen of tijdens dagjes weg is het maken van foto’s. Je ziet natuurlijk allemaal prachtige landschappen, mooie stranden & kleurrijke steden tijdens al je reizen en deze mooie plekjes moeten natuurlijk wel vast gelegd worden! Maar wat kun je nu allemaal doen met deze prachtige foto’s bij terugkomst? Dat ga ik je in dit artikel vertellen.

Fotofabriek

Fotofabriek is opgericht in 2008 en is onderdeel van Chris Russell BV. Chris Russell is een reclamebureau en digitale drukkerij. Zij verzorgen o.a. reclame en drukwerken voor winkelketens in Nederland maar daarnaast kun je er ook terecht als bijv. student zijnde voor het afdrukken van je scriptie. Ook als reiziger kom je op deze website aan je trekken. Hier kun je werkelijk alles met je foto’s! Van reisboeken, het drukken van foto’s of originele foto cadeau’ s je vindt het allemaal bij fotofabriek!

Mijn favoriete opties van fotofabriek op een rijtje:

1. Foto's afdrukken

Er zijn zo ontzettend veel mogelijkheden met jouw mooie reisfoto’s. Verzamel de mooiste foto’s die je hebt gemaakt tijdens het reizen en zoek er een mooi plekje voor in huis, laat je foto’s vergroten en afdrukken en lijst de echte pareltjes in. Ga eens zitten voor dat fotoboek wat je al maanden aan het maken bent maar nog steeds niet af is. Gegarandeerd dat je je weer helemaal op dat verlaten strand of in dat heerlijke, lokale restaurantje waant.

2. Mok laten bedrukken

Veel van ons starten de dag met een heerlijke kop koffie of thee. Het perfecte begin van de dag als je het mij vraagt. Wat is er dan leuker om tijdens de start van je dag even heerlijk weg te kunnen dromen bij een van je reizen of dagjes weg? Bedruk daarom een mok met jouw mooiste foto! Je kunt kiezen voor één grote foto of je kunt er een hele collage van maken met verschillende foto’s. Ook heel leuk om cadeau te geven zo’n mok.

Ik mocht een mok laten bedrukken bij fotofabriek en ben meer dan tevreden met het resultaat. De kwaliteit van de foto is erg goed. De mok kun je ook gewoon in de vaatwasser stoppen dus met de hand afwassen is niet nodig! Het online editor programma om het ontwerp van je mok te maken is erg handig. Het programma is duidelijk & gemakkelijk en naast de foto’s kun je ook nog tekst of leuke decoraties toevoegen.

foto's

Ook geeft het programma aan of de kwaliteit van de foto goed is voor op de mok. Je bent natuurlijk niet verplicht om hier naar te luisteren maar je weet wel zeker dat de foto beter tot zijn recht komt als het programma aan geeft dat de foto van goede kwaliteit is. Zeker handig om even op te letten.

Nadat je een bestelling hebt geplaatst bij fotofabriek ontvang je onmiddellijk de bevestiging & factuur van je bestelling. Vervolgens ontving ik op dezelfde dag nog een bericht dat de bestelling verzonden was. De dag erna was het pakketje al bij mij thuis. Super snelle service dus! Ook als je last minute nog een leuk cadeautje zoekt ben je hier op het juiste adres.

3. Originele cadeau's

Bij fotofabriek kun je naast de bovengenoemde producten nog veel meer producten laten maken met foto’s. Denk aan een kalender, agenda, kaarten, puzzels, klokken en nog veel meer! Ben jij dus nog op zoek naar een origineel cadeau dan is het zeker de moeite waard om eens de website van fotofabriek erbij te nemen.

Zelf ben ik heel tevreden met het resultaat van de mok en heb ik nog veel meer leuke producten voorbij zien komen bij fotofabriek. Zij zullen mij dus zeker terug zien als klant! jou ook?

*Dit artikel is tot stand gekomen na een samenwerking met fotofabriek

Inhoud

Accommodaties

Booking.com

Huurauto's

Sunnycars

Tours

Getyourguide

Regel hier je reis

Wanneer jij een aankoop doet via een van de bijgevoegde links, ontvangt travelaway hier een klein percentage over. Dit kost jou natuurlijk niks extra’s, maar helpt mij wel nieuwe tips te kunnen blijven schrijven!